pranje ciscenje
 

  

   

  • usluge pranja tepiha i tepisona
  • dubinsko pranje tapeciranog namještaja
  • pranje i poliranje kamenih terasa
  • kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila

  Provjerite
kako radimo
   

 USLUGE

  

Specijalizirani smo za sve vrste pranja i čišćenja podnih obloga, tepiha, tepisona, te pokućstva od tekstila (stolice, fotelje, trosjedi, garniture, madraci).

Također peremo sva zaprljanja sa prirodnog i umjetnog kamena i mramora sa vaših terasa, balkona i hodnika. Osim pranja i vrlo učinkovito sa visokim sjajem poliramo kamene i mramorne površine kao i keramičke pločice.

pranje tepiha

Ako imate potrebu za stalnim čišćenjem ili periodičnim godišnjim generalnim čišćenjem Vašeg poslovnom prostora, lokala ili stana, tu smo mi ECO – MA – PET. Vašim željama i prohtjevima vrlo rado ćemo udovoljiti.

Naša iskustva u poslovima pranja i čišćenja sežu od pranja zauljenih podova u velikim automehaničarskim radionama do detaljnih finih čišćenja hotelskih prostorija. 

Stoga ne dvojite jer  posao čišćenja obavit ćemo u najkraćem roku i prilagoditi se Vašem vremenu, željama i potrebama a ono što je najbolje naše cijene su nevjerojatno povoljne, iznenadit će te se.

 
dubinsko ciscenje
ecomapet
eco-ma-pet
partneri

Dubinska pranja automobila, kombija, kamiona i autobusa nešto je čemu pristupamo s posebnom pažnjom jer znamo da je mnogima  automobil ljubimac a  nekima i  drugi dom  dok ostalima automobil ili kombi služi za posao pa su fleke i zaprljanja s vremenom neizostavna ali nema brige jer ga uvijek možete dovesti k nama i nakon našeg tretmana dubinskog pranja vaš automobil izgledat će kao da je izašao iz salona, to vam jamčimo.

dubinsko pranje automobila

Ukoliko trebate oprati vašu posteljinu, velike deke, zavjese koje ne možete oprati u veš mašini nama se uvijek možete obratiti za to jer naš je moto: vaše je zadovoljstvo naša obveza.. 

.
naslovna   usluge   cijene    kontakt   o nama      © ECO-MA-PET 2008-2013